El terme “Glopaire” inclòs en el diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans


L’Institut d’Estudis Catalans ha decidit incloure el terme “glopaire” dins del diccionari de la llengua catalana, degut a la seva popularitat i el seu gran ús per part dels ciutadans de Barcelona, des de que es va inaugurar el primer restaurant del Glop; concretament el 9 de Setembre de 1934.

El terme glopaire, creat pel restaurador i cofundador del grup El Glop, Joan Ricart, significa “amant de la bona cuina catalana i de la bona gent amb ganes de passar-s’ho bé”, mentre que també és utilitzat per definir a totes aquelles “persones que estimen incondicionalment els restaurants El Glop”.

Joan Ricart i Silvia Chapán, fundadors del grup de restauració “El Glop” se senten molt emocionats amb la noticia i agraeixen a l’Institut d’Estudis Catalans, el reconeixement.

I nosaltres… que som uns bromistes… Us desitjem un bon dia dels Sants Innocents!!! 😉 !!!

Bones festes glopaires!!!!

Hay 1 comentario

Add yours